Guldkonfirmander 1969 anno 2019


Forest fra v. Bente Gohr Jensen, Lis Jepsen, Edith Jørgensen, Anne Mette Frandsen, Lisbeth Schmidt og Anne Grethe Lauridsen.
Anden række fra v. Birtha Schmidt, Solveig Schmidt, Inger Plauborg, Karl Ejnar Pedersen, Per Jepsen, Hans Peter Dejgaard og Hardy Henneberg.
Bagerste række fra v. Jens Sørensen, Torben Sørensen, Mads Kristian Højgård, Niels Guldager, Kristen Krog, Kurt Jacobsen, Martin Nielsen, Jens Peder Sørensen og Hans Peter Nielsen.


Festudvalget. Inger Plauborg, Kristen Krog, Lis Jepsen, Solveig Schmidt og Lisbeth Schmidt. havde indbudt 24 Guldkonfirmander. Der kom 22.
Programmet var således, at man først gik i Kirke, herefter nød alle kirkekaffe, og så var der den spændende omgang, at hilse på og ikke mindst at genkende hinanden. Da det var sat på plads, var det sværd at få ørenlyd, men omsider var man klar til det obligatoriske Guldkonfirmations Foto. Kunne man så huske hvor man stod på billeder for 50 år siden. Det kunne man, imponerende.
Herefter gik turen til Horne Skole. Alt dette havde nu samlet appetit til Suppe, Steg og Is på Horne Kro.
Med ganske få minutters forsinkelse ankom Guldkonfirmanderne til Sognearkivet, og på stemningen at bedømme var dette besøg som sædvanlig et godt indslag i sammenkomsten, og det var ikke for meget at sige at vi havde en underholdende time sammen, alle var lutter smil og snakken gik uden stop. Arkivet havde stor fornøjelse af besøget, og vi kunne fornemme at opfattelsen var gensidig. Horne Sognearkiv siger tak for alle indtrykkene, og på opfordringen til at sende billeder, og eller en historie blev modtaget med et nik, og så er man jo altid velkommen på Horne Sognearkiv.
Nogle få billeder blev det også til.
Se herunder.
Loading